Om Tarot kort

Hva er Tarot kort? Tarotkort er et utrolig verdifult redskap når vi skal komme i kontakt med vårt høyere selv og våre dypere intensjoner, behov og ønsker. Det kan hjelpe oss til å forstå hvordan sjelen snakker til oss gjennom våre følelser og vår intuisjon. Når vi søker veiledning snakker tarotkortene til oss gjennom å vise oss vårt indre landskap og hva som er i ferd med å spille seg ut både i den indre og den ytre verden.

Et kurs i tarotkort vil lære deg å bruke kortene både til å kontakte ditt høyere selv og til å veilede andre til en større innsikt og forståelse av seg selv. Tarotkortene kan vise både hva som utfolder seg i livet og hvorfor det skjer. Å bruke tarotkort er langt mer enn spådomskunst. Det er ett redskap til å se under overflaten av det som hender og slik få ett redksap til å lære å veilede andre og deg selv til å komme i harmoni med sin egen natur og essens. Det er verdifullt å kunne vite hva som skjer, men kanskje langt mere verdifult å se på hva du egentlig ønsker at skal skje og hvordan du kan gripe saker og ting fatt for å få dette til.

Meditasjon, fantasireiser, energiøvelser og andre metoder vil bli tatt i bruk for å gi den enkelte deltaker en personlig opplevelse av hvilken symbolikk og essens som ligger bak hvert enkelt Tarotkort.

Deltakeren vil lære å bruke kortene som redskaper for å hjelpe seg selv og andre til å få et rikere, helere og vakrere liv. Forvent at det du opplever under kurset kommer til å berøre deg dypt. Humor, kjærlighet og åpenhet er viktige deler av prosessen.