1 årig utdannelse i Tarot

Tarotkortenes magiske verden – 1-årig kurs i tarotkort start tirsdag 20. februar 2024

Tarot kortet SolenUndervisningen tar sikte på å gi den enkelte deltaker en dyp og klar opplevelse av kreftene som er forbundet med hvert av Tarotkortene. Du vil lære å bruke de 78 kortene til å veilede deg selv og andre gjennom livets hverdag og eventyret din sjel åpnet når den valgte å bli med på denne reisen gjennom tid og rom på planeten.

Dette kurset er en reise i din indre verden og vil åpne dører mot ny innsikt og bevissthet. Du lærer å bruke kortene til å se dypere inn i virkeligheten og drømmen og på den måten kunne hjelpe deg selv og andre til å leve et helere og rikere liv. Meditasjoner, fantasireiser og andre øvelser inngår i kurset. Forvent at kurset kan berøre deg dypt og kan føre til forandringer.

 

Tarotkort er et enestående redskap for
den som ønsker å lytte til og snakke med sitt eget og andres høyere selv.

Kurset vil i sin helhet bli ledet av Per Henrik Gullfoss. Per Henrik har arbeidet med Tarotkort, Astrologi og tilstøtende emner siden begynnelsen av 80 – tallet. Han har skrevet et titalls bøker om Tarot og Astrologi.

Her kommer en tilbakemelding fra en som har fulgt undervisningen i både tarot og astrologi..

Hei. Det har vært et helt fantastisk år med tarot og astrologi. Alt dette stoffet som i mange bøker virker så tungt, gjør du så levende. ……..Jeg må bare le når jeg tenker på deg…… Du ER tarotstokken…. og du ER stjernetegn og planeter slik du framlegger alt dette for oss. Jeg har aldri hatt en så inspirerende lærer, …………..og jeg tenker at det var nok best at jeg ventet så lenge med å gå på kurs i dette, for nå har jeg fått det beste jeg kan få………….din visdom og erfaring! Du er raus med å dele og meddele.  Tusen takk kjære venn……
Klem fra Siv

For mer info om Per Henrik Gullfoss klikk her.

Start tirsdag 20. februar 2024.
Kurset vil gå over 18 tirsdager kl. 18-21.
Den totale prisen er kr. 11 000,-
Sted: Zoom

Nærmere informasjon fås ved henvendelse til:

Per Henrik Gullfoss
Utsikten 14
2743 Harestua
Email: gullfoss@hebb.no
Tlf. 93420205

Keiserinnen Tarot kort