Astrologi Årskurs

Astrologi1-årig utdannelse som åndelig veileder basert på astrologi

Lær å gå direkte til sjelens intensjon!

Ettårig kurs over 16 tirsdager starter 24. september 2024

Denne utdannelsen er for alle som arbeider med eller ønsker å arbeide med åndelig veiledning. Kunnskapen du får tilgang til er å forstå hvordan sjelens intensjon med dette livet kan leses ut av fødselshoroskopet. Utdannelsen er like verdifull for astrologer som for de som ikke har kjennskap til astrologi fra før. Alle mennesker er født med en spesiell kvalitet og er et unikt uttrykk for den kraft som utfolder seg i og gjennom alt liv. Når du lærer å lese et horoskop fra sjelens perspektiv vil denne innsikten være tilgjengelig for deg.

Utdannelsen er for alle som arbeider med eller ønsker å arbeide med åndelig veiledning. Vi vil gjennomgå den sjelelige betydningen av elementer, kvaliteter og tegn. Vi vil lære om sjelens intensjon for vekst og utvikling gjennom planetenes plassering i hus og tegn. Dette innebærer også at vi vil lære å bruke en helt ny innsikt i husene som guide for å leve i harmoni med sjelens intensjon. For de som søker å guide seg selv og andre til dypere kontakt med sin sjels intensjon er astrologien en uvurderlig gave. Det personlige horoskop viser klart og tydelig hva sjelens intensjon med det jordiske livet er.

Deler av det skriftlige kursmaterialet finnes i Per Henrik Gullfoss bok The Complete Book of Spiritual Astrology utgitt på Lewllyn i 2007.

Forkunnskaper

Ingen astrologiske forkunnskaper kreves

Start: 24. september 2024

Sted: Zoom
Pris: kr 9 500 for hele året

For mer info kontakt Per Henrik Gullfoss
e-mail; gullfoss@hebb.no eller mobil 93420205

Påmelding skjer gjennom innbetaling av depositum på kr. 2000.- til kont : 053212 67 582

Her er en tilbakemelding fra en av elevene

Hei. Det har vært et helt fantastisk år med tarot og astrologi. Alt dette stoffet som i mange bøker virker så tungt, gjør du så levende. ……..Jeg må bare le når jeg tenker på deg…… Du ER tarotstokken…. og du ER stjernetegn og planeter slik du framlegger alt dette for oss. Jeg har aldri hatt en så inspirerende lærer, …………..og jeg tenker at det var nok best at jeg ventet så lenge med å gå på kurs i dette, for nå har jeg fått det beste jeg kan få………….din visdom og erfaring! Du er raus med å dele og meddele. Tusen takk kjære venn……
Gleder meg til neste astrologihelg. Klem fra siv