Kosmisk Kontakt – en episk saga

En Science fiction Fortelling Av Per Henrik Gullfoss

Kosmisk kontaktI løpet av denne historien vil du få informasjon om universets opprinnelse og utvikling. Du vil møte flere av rasene som befolker det, samt viten om hva de gjør på jorden.

Du vil også få ny informasjon om menneskets tilblivelse, utvikling og hensikt.

 

Denne Historien begynner i en galakse langt langt borte.

Vi er svært tidlig i universets historie, på planeten Vulea, hvor Vulturiene våkner til bevissthet. Vi vil følge Vulturiene ut i verdensrommet og etter hvert forstå hvorfor de er blitt så interessert i menneskene, og søker kontakt med oss på forskjellige måter. Forfatteren sier selv at han er i tvil om dette er fortellinger han dikter opp, eller om materialet frem- kommer på annen måte. Det er tider hvor han prøver å gjøre andre ting, men bare må sette seg ned og la fortellingen utspille sitt neste kapittel.

Uansett ønsker vi deg lykke til som medreisende på denne lange reisen gjennom rommet og husk å opptre vennlig og uten fordommer hver gang du treffer på en ukjent rase.

Den vanligste gesten for at du kommer med fred ute i verdensrommet er at du legger de kroppsdelene du benytter til å håndtere gjenstander i den ytre verden, over det stedet hvor det du forbinder med kjærlighet og enhet. (For menneskene vil dette si å folde hendene over hjertet).
Her kan åpne eller laste ned serien i PDF: