Kurs – Den store arkana og sjelens intensjon

Høsten 2018 starter jeg på et kursforløp hvis hensikt er å forene sjelen og jegets intensjon og energi hos deltakerne. Kurset vil være en reise gjennom de 22 hovedkortene i tarotstokken. Det henvender seg først og fremst til de som allerede vet at de er en sjel som for øyeblikket erfarer seg selv gjennom å være akkurat deg akkurat her og nå.

 

Kursstart onsdag 5. september 2018

 

Det å leve ut i fra sjelens intensjon og natur er det mest tilfredsstillende et menneske kan gjøre.

Feiringen av deg er en reise som strekker seg over 22 onsdagskvelder. Turen gjennom ditt vakre indre landskap vil ta 1 ½ år.

Vi starter med å slippe nok av vårt ego til at sjelen har en åpen kanal ned til jeget.

Hver av kveldene er viet til den arketypen og tema som vises gjennom et av kortene i tarotstokkens store arkana

Fra den uskyldige og åpne Narren/Barnet i det første kortet til helheten og fullbyrdelsen i Verden. Indre reiser, trekking og tolkning av Tarotkort og andre kort samt alt som kan føre til en ny bevissthet om og åpenhet for sjelen vil være redskaper som tas i bruk på reisen. Meditasjoner, musikk og andre øvelser vil forekomme ved behov.

Det viktigste, når man er kommet til det punktet hvor ego har sluppet nok tak til at jeget begynner å bli gjennomskinnelig, er å ikke stå i veien for seg selv.

Avgangstider vil være onsdager 18.00. -20.00 (21.00 ved behov) Avgangshallen er Skovveien 13. Like bak slottet i Oslo. Billett for hvert halvår av reisen er 4000.-

Du er invitert til å være med

Varme

Per Henrik Gullfoss (reiseleder og guide på turen

N.B. For de som ønsker å delta bør billett bestilles innen 31.juli. Billett bestilles ved å si i fra at man vil med, samt innbetaling av depositum (1000.) til Per Henrik Gullfoss Konto: 05327051824

Per Henrik Gullfoss Per Henrik Gullfoss er en kjent foredragsholder. Han har skrevet flere bøker om tarotkort og underviser, holder konsultasjoner om temaet.