Venus går direkte

Venus kommer nok en gang seilende.

Denne gangen med vinger….så den kan fly på troens og tankens luftstrømmer.

Tiden er kommet for å ta et siste åndedrag for å huske dine indre verdier, før du går ut og handler på dine drømmer og ditt hjerte. Den 15. november snur Venus, som har rygget siden 6. oktober, og strekker vingene. Når den flyr må du huske at ørnene og den store hvite duen er en og samme kraft som veksler med hverandre. Ørnen er det intense og kraftfulle begjæret. Duen er fredens fugl og søker harmoni og fred. Når man ser rytmen forstår mann hvordan begjæret etter det skjønne og kraften som driver deg mot harmoni er Viljen som dras mot Kjærlighet. Ditt arbeid er å tilpasse deg omstendighetene og hva som rører seg i ditt hjerte. Du sender ikke ørnen på fredsoppdrag, men heller ikke duen dit det kreves mest mulig kraft, mot og villighet til å handle. Samtidig går Mars inn i Fiskene og sier at tiden er kommet for å handle på din indre verden. Visjoner, drømmer og ting som vekker din indre lengsel er det som gir deg kraft og styrke til å gå ut i verden og handle. Vær sann mot dine ekte drømmer, så slipper du å kjempe deg gjennom dine mareritt.

Nytt tarotkurs starter 5 .februar.
Vedlegger kommentar fra en deltager på siste kurs.

Aino Riksaasen Dalen. Jeg kan anbefale Per Henrik Gullfoss tarotkurs på det varmeste!! Maken til reise på personlig utvikling skal man lete lenge etter❤️

 

Lykke til med å nyte at Venus går direkte og slår seg sammen med Mars for å åpne drømmenes teater og stien inn til det skjulte hjertet som befinner seg innerst i sjelen til det treet som gir deg varme gjennom vinteren.