Når Månen smiler—– nymåne

Nymåne 7.nov. kl. 17.00
Det er ingen skam å være forberedt så man slipper å snu i utide.
 
Jeg fikk en gang forklart av Stanislav Grof, mannen som «oppfant» holotropisk pusting at det å ha psykologiske og spirituelle gjennombrudd kun var mulig når man var i samklang med planetenes innflytelse.
Denne nymånen i midten av Skorpionens tegn, introduserer det kommende året hvor Jupiter/Zevs utfolder seg uten motstand i Skyttens tegn.  Du vil kjenne at hjertet blir varmt. Skorpionen er tegnet for intens kjærlighet som transformerer de og det den berører.  Du vil kjenne at varmen i dine øyne og ditt hjerte gjør at du bare «må» smile i møtet med andre. Dyrene smiler ikke. Dette smilet er din måte å vise gleden din over møtet med det andre mennesket. Det er en anerkjennelse og en erklæring om at du ser den andre og at det gleder deg.
Til din forundring vil dette smilet være som en tykk pelskåpe som beskytter deg mot stormer, hagl og voldsomme regnskyll fra dine omgivelser. Smilet er en naivitet, som samtidig er uhyre intelligent. Det å se andres godhet og glede deg over deres eksistens og væren er den beste beskyttelsen du har mot dine egne og andres demoner og negativitet.
 
Så…la øynene strekke seg mot munnen så du ikke kan hjelpe for at munnvikene trekkes oppover og du plutselig har den underlige grimasen vi kaller et smilt smurt utover ditt blide ansikt.
 
N.b. sett gjerne denne informasjonen sammen med informasjonen om Jupiters nyttår som ligger noe lengre ned på siden.
Ledig tid for astrologisk/tarot veiledning eller tolkning, samt åpnet for tarotkurs/utdannesle med start i Februar.
Bredt glis til alle…
Per Henrik