Jupiteriansk Nyttår den 6. November

I dag sitter jeg og funderer lit over hvor verden er på vei. Noen ganger sukker jeg og tenker at en tilsynelatende er i fasen av å ta to skritt tilbake før den kan ta tre nye frem.  Kanskje det bare er den vakre høsten. Hvor trærne utfolder seg i all sin fargeprakt, før den nakne sannhet kommer til syne: Kanskje sivilisasjonens fargerike regnbueblader falle ned og vi ser tingene som de virkelig er?  Da, mens jeg har trukket meg inn i barken kommer jeg i hu Jupiter. Denne planeten som nesten ble en sol.
På sin reise over himmelen tilbringer Jupiter et år i hvert av de tolv stjernetegnene. Den 6 november komme Jupiter hjem til Skytten og kan endelig nyte utsikten fra sin egen stue. Der vil den bo fra 6. november til 3. desember 2019. En generell følelse av søken etter mening, visdom og glede vil ligge i luften. VI vil se, på godt og ondt, at optimisme og tro på fremtiden vil dukke opp på de mest uventede steder.  Denne optimismen kan føre til mye positivt, men også til at man tar sjanser og overvurdere sin egen kapasitet. Det er litt en sånn «det går nok bra» holdning som vil råde. Du anbefales å løfte blikket. Ikke granske dine egne følelser og motiver så mye som før. Men se opp mot hvor du vil og hva du ønsker å utfolde på en meningsfull måte.  Jupiters største «svakhet» er overmot, selvforherligelse og slumsete oppblåsthet. Dens gaver er mening, glede, entusiasme og optimisme. Det er disse kvalitetene du skal gripe til i året som kommer for å åpne nye dører, både i din egen bevissthet og den ytre verden.  Tenk deg denne Jupiter kraften som en melodi, en strøm av energi, som du vil kunne gripe og bæres av når du innstiller deg på dens frekvens. Eventyrets år har meldt sin ankomst.
N.B. baksiden av Jupiters medalje vil antagelig bli statsledere med stort ego som kjemper med hverandre og uhemmet prøver å tre sin versjon av det de tror er sivilisasjon ned over hodet på andre. Det er sjelden noe som gjør andre så ufrie, som det litt stormannsgale individer gjør i frihetens navn.
Ellers har nettopp Harmoni kommet med en ny fantastisk flott og leservennlig utgave.