I fremtiden kommer det til å ligge stadig astrologiske oppdateringer her- Dette er den første.

I natt går Venus inn i sitt eget hjem og hviler etter den siste tidens utfordringer og eksperimentering. Tiden er kommet for å fordøye alle følelsene dine i omgivelser som er harmoniske. Det å møte alle mennesker med ganske alminnelig godhet og vennlighet er en nøkkel til denne harmonien og freden.
Du har en uke på deg til å se og forstå hvordan kjærlighetens sår og kjærlighetens gleder og gaver har den samme verdi og skaper den samme bølgen i deg. En bølge som beveger deg videre mot det å elske og mot det du elsker. Jupiter ligger fortsatt og ser utover det store havet og kjenner på dypet under føttene sine. Om en uke legger den ut på en ny reise. Full av iver, begeistring og forventning. Husk på å bruke denne tiden til å forberede deg, slik at du vet hva du virkelig liker og ønsker å ha med deg videre når Jupiter går inn i sitt eget tegn om en uke og tar deg med på nye reiser i det indre eller ytre eventyrlandskapet.
En takk til dere som var sammen med meg på reisen mot en ny fødsel i går kveld. Spesielt dere som var der fysisk. Så flott med åpne dører mot våre «venner»…. De som ikke går rundt sammen med oss i form.
Døren er også åpnet for påmelding til vårens reise gjennom tarotkortenes magiske verden. Med start tirsdag 5.februar.
Varme Per Henrik