Fullmåne i Skytten/Tvillingen 23.nov. 06.39

 

Se for deg at det i universet finnes en grunnkode, på samme måte som mennesket har DNA koder og frøet til en eik bærer i seg kodene til hele treets liv og utfoldelse.

Denne nymånen er med på å åpne enda en dør i menneskets evige «kamp» for å følge kodens natur og følge «beskjeden» om at potensialet den innebærer er modent for å utfolde seg. På samme måte som det er et tidspunkt hvor eiketreet er klart til å få nøtter.

Det du sanser og føler er at en ny dimensjon og forståelse av vår egen og universet iboende natur og bevissthet er klar for å utfolde seg. Det er selve den innebygde kraften i det vi kaller sivilisasjon og menneskehetens utvikling som åpner seg for neste stadiet. Tenk deg at denne nye dimensjonen først kommer til syne i det ubevisste. Se for deg at du i ditt indre er på en båtreise, hvor båten har en glassbunn. Når du ser gjennom denne bunen vil du kunne se alle vidunderne og det fantastiske som utfolder seg der nede i dypet. Du kan komme til å si til deg selv «Jeg ante virkelig ikke at dette fantes!» Så spennende. Den som oppriktig søker og spør vil kunne oppfange EN NY DIMENSJON AV VIRKELIGHETEN.

N.B.
Juletilbud på horoskoptolkning over skype til mine facebook venner.
Kr 1000, mot norrrmalt ( som Leif Juster en gang sa…) kr 1700.
Ellers fortsatt plasser på tarotutdannelsen til neste år.

Varme Per Henrik

Fu