Nymåne 7 desember

Nymåne med tilbud om dharma.

Måkene flyr rundt skipet på jakt etter godbiter. Måken vet ikke om at den er blitt avhengig av å få sin næring fra andre. På en liten øy ved siden av lever en gruppe tett forbundet med hverandre. Er du en måke som flyr rundt andres båt på søken etter å få kjærlighet, anerkjennelse og næring fra dem? Eller gir du deg hen i absolutt tillit og nærhet til de som beveger seg på samme frekvens som deg? Virkelig nærhet eksisterer kun i møtet med de du kan møte uten frykt og ha absolutt tillit til. Dagens nymåne sier at du skaper en ny mening gjennom å dele en konsentrert dose av din gave og spesielle personlighet og funksjon….slik at dere skaper deres egen virkelighet sammen. Enten som bofaste, forbifarende reisende eller skipbrudne på Enhetens øy.