1 årig utdannelse i Tarot

Tarotkortenes magiske verden – 1-årig kurs i tarotkort start februar 2019

Tarot kortet SolenUndervisningen tar sikte på å gi den enkelte deltaker en dyp og klar opplevelse av kreftene som er forbundet med hvert av Tarotkortene. .  Du vil lære å bruke de 78 kortene til å veilede deg selv og andre gjennom livets hverdag og eventyret din sjel åpnet når den valgte å bli med på denne reisen gjennom tid og rom på planeten.

Dette kurset er en reise i din indre verden og vil åpne dører mot ny innsikt og bevissthet. Du lærer å bruke kortene til å se dypere inn i virkeligheten og drømmen og på den måten kunne hjelpe deg selv og andre til å leve et helere og rikere liv. Meditasjoner, fantasireiser og andre øvelser inngår i kurset. Forvent at kurset kan berøre deg dypt og kan føre til forandringer.

 

Tarotkort er et enestående redskap for
den som ønsker å lytte til og snakke med sitt eget og andres høyere selv.

Kurset vil i sin helhet bli ledet av Per Henrik Gullfoss. Per Henrik har arbeidet med Tarotkort, Astrologi og tilstøtende emner siden begynnelsen av 80 – tallet. Han har skrevet et titalls bøker om Tarot og Astrologi.

Her kommer en tilbakemedling fra en som har fulgt undervisningen i både tarot og astrologi..

Hei. Det har vært et helt fantastisk år med tarot og astrologi. Alt dette stoffet som i mange bøker virker så tungt, gjør du så levende. ……..Jeg må bare le når jeg tenker på deg…… Du ER tarotstokken…. og du ER stjernetegn og planeter slik du framlegger alt dette for oss. Jeg har aldri hatt en så inspirerende lærer, …………..og jeg tenker at det var nok best at jeg ventet så lenge med å gå på kurs i dette, for nå har jeg fått det beste jeg kan få………….din visdom og erfaring! Du er raus med å dele og meddele.  Tusen takk kjære venn……
Gleder meg til neste astrologihelg. Klem fra Siv

For mer info om Per Henrik Gullfoss klikk her.

Kurset vil gå over 18 tirsdager kl. 18-21.
Den totale prisen er kr. 9000,-
Sted: Unity, Alternativhuset på Youngstorget,
Møllergata 23, 5. etage rom 508

Nærmere informasjon fås ved hendvendelse til:

Per Henrik Gullfoss
Utsikten 14
2743 Harestua
Email: gullfoss@online.no
Tlf. 61325811

Tarotkort over 18 tirsdager start Februar 2018

Keiserinnen Tarot kortDette kurset er en reise i din indre verden og vil åpne dører mot ny innsikt og bevissthet. Du vil få en grunnleggende forståelse av hvert enkelt av tarotkortene.

Gjennom å forstå/oppleve essensen av kortene vil du også få en dypere forståelse av din sjels intensjon med livet.

Du vil lære å legge tarotkort for deg selv og andre.

Meditasjon, fantasireiser, energiøvelser og andre metoder vil bli tatt i bruk for å gi den enkelte deltager en personlig opplevelse av hvordan kreftene som tarotkortene viser til gjennomstrømmer ditt liv. Forvent at kurset kan berøre deg dypt og før til forandringer og åpne for ny bevissthet.

Sted: Unitysenteret, Møllergata 23 i Oslo (sentralt i Oslo)
Tid: Tirsdager kl 18 -21.00
Pris 9000,-

Påmeloding skjer gjennom innebtaling av depostium kr. 1000.-
For nærmere informasjon kontakt Per Henrik Gullfoss 93420205 – gullfoss@hebb.no

Kursleder er Per Henrik Gullfoss som har arbeidet emd personlig veiledning, kurs og foredrag om Tarot, Astrologi og tilstøtend eemner siden begynnelsen av 80 tallet.  Dette kurset er en unik mulighet til å lære å bruke det fantastiske redskapet som tarotkortene er, samtidig som du arbeider med å lære å betrkate deg selv og verden fra sjelens perspektiv.

Noe bakgrunnsinformasjon om tarotkortene
Tarotstokken består av av syttiåtte kort. Den har samme oppbygging som en vanlig kortstokk, men har tjueto spesialkort i tillegg.  Trumfstokken har fire fargeserier  kalt Staver, Mynter, Beger og Sverd. Trumfstokken består av tjueto hovedkort kalt «den store arkana».

De kalles Narren, Magikeren, Høyesteprestinnen, Keiserinnen, Keiseren, Hierofanten, De Elskende, Vognføreren, Styrke, Eneboeren, Lykkehjulet, Rettferdighet, Den Hengte, Døden, Måtehold, Djevelen, Lynet (Tårnet), Stjernen, Månen, Solen, Dommedag, Verden.

I tillegg kommer førti småkort og seksten hoffkort. Småkortene er oppdelt i fire fargeserier nummerert fra en til ti. Hver av fargene har fire hoffkort kjent som konge, dronning, knekt og pasje.
Mange forestiller seg at tarotstokken er tusenvis av år gammel. Det er mulig at symbolene som dekorerer stokken strekker seg så langt tilbake i tid, men kortene manifestert i fysisk form oppsto på 1400-tallet. Kortene er en symbolsk frmestilling av menenskets situasjon, personlighet og mytiske reise over jorden.